Magunkról

A Hotel Pellikán Szabadszállás belvárosában található. A hotel 1996-ban épült a hozzátartozó üzletközponttal együtt, ahol többek között bababolt, fehérnemű üzlet, cipőbolt, sportruházati üzlet, óra- ékszer- és számítástechnika üzlet, valamint egy állatpatika található.

A hotel 2 és 4 ágyas exkluzív szobákkal, a hozzátartozó söröző-pizzériával és a nyári időszakban igényesen kialakított terasszal várja vendégeit.

A  hotelhoz tartozó söröző - pizzériában nem csak a csapolt HEINEKEN és GÖSSER sör kedvelőit találják meg számításaikat- a széles és minden igényt kielégítő italválasztékból mindenki találhat az izlésének megfelelőt.

Ételkinálatunkban elsősorban a helyben készített közkedvelt pizza-különlegességeink állnak. Lehetőség szerint minden hozzánk érkező kívánságot teljesítünk és elkészítünk az étlapon szereplő ételeken kívül is.

A nyári hónapok slágere a GÖSSER - HEINEKEN terasz, ahol kellemes környezetben a fagylaltozó kelyheivel bővül a kínálatunk.

2- és 4 ágyas exkluzív szobáink zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával, mini bárral, kábeltelevízióval és közös társalgóval rendelkeznek. A szállóvendégeknek őrzött parkoló is rendelkezésűkre áll.